Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni sieciowych oraz niezależnych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Numer ukazał się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.).

W najnowszym wydaniu Sweets & Coffee swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Bartłomiej Rychcik, CEO Enata Bread (Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni, Bakery);
- Vedran Modrić dyrektor regionalny Starbucks w Polsce;
- Adam Ringer, prezes zarządu, Ewelina Karpińska Head of Brand & Marketing Green Caffe Nero;
- Agata Krzykowska – dyrektor generalna, Caroline Radziszewska – viceprezes, Aleksandra Tulińska – PR & Marketing Manager Batida;
- Małgorzata Grycan, współwłaścicielka Grycan-Lody od Pokoleń;
- Inna Yarova , współwłaścicielka dobro&dobro.
Poza tym w wydaniu znajdziecie artykuły i wypowiedzi:
- Magdalena Malutko, CEO Agencja Kreatywnej Od Kuchni;
- Marcin Michalik, właściciel Szkoły Baristów Colours of Coffee;
- Patryk Płuciennik, wydawca Czajnikowy.pl;
- Marcin Potkański, właściciel Mitte Caffe;
- Dominik Dobosz, barista Green Caffe Nero;
- Wojciech Kamiński, właściciel Migawka Cafe;
- Dorota Ludwikowska, współwłaścicielka Słodkie Babki;
- Aleksandra Sowa-Trzebińska, członek zarządu Cukiernia Sowa;
- Michał Błasiak, Brand Ambassador Monin & Vitamix;
- Ewelina Choińska, Rafał Kościuk, właściciele Fit Cake.


Świat Hoteli powstaje w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne i Sweets & Coffee, portali branżowych Horecanet.pl, a także Petrolnet.pl oraz organizatora bezsprzecznie najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum, Forum Profit Hotel, Forum PetroTrend, a także Sweets & Coffee Forum.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione