Twój Box – nowość w Pizza Hut

Udostępnij artykuł
Oferta jest dostępna we wszystkich restauracjach na wynos i w dostawie. To zestaw idealny dla jednej osoby. Cena za Twój box wynosi 24,99 zł.

Klienci restauracji otrzymają zestaw składający się z ich ulubionej pizzy i dwóch dodatków spośród trzech opcji do wyboru. Są to skrzydełka z kurczaka, rolsy z szynką zapieczonych w grillowanej tortilli z mozzarellą czy pieczywo czosnkowe.

Klienci mogą rozszerzyć swój zestaw także o dodatkowe produkty. Do wyboru jest ser w brzegach, extra sos czy napój Pepsi. Pizza Hut oferuje odbiór zamówienia na wynos w 10 min lub wygodną, bezkontaktową dostawę w 30 minut.

Pomysł na Twój Box przyszedł do nas sam. To odpowiedź na nową rzeczywistość, w której coraz więcej osób poszukuje okazji, żeby mieć pizzę tylko dla siebie i zjeść ją przed ulubionym serialem czy w przerwie od pracy. Tutaj dostajesz swój własny Box. , skomponowany w 100 proc. z twoich ulubionych składników i z nikim nie musisz się nim dzielić. Masz do dyspozycji aż 90 kombinacji, dzięki czemu przy komponowaniu zestawu idealnego nic cię nie ogranicza – dobierasz wszystko to, na co w danej chwili masz ochotę – mówi Katarzyna Pawlikowska, Marketing Specialist w Pizza Hut Polska.

Solo czy w pakiecie?

Choć Twój Box to idealna oferta dla jednej osoby, to z myślą o tych, którzy lubią spędzać czas w większym gronie, Pizza Hut przygotowała dodatkową promocję, czyli zestaw składający się z trzech Boxów, przy wyborze którego można oszczędzić 15 zł.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać s
ię z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 25.02.2021
Aktualizacja: 25.02.2021