Na powitanie czekają dwa koktajle, butelka musującego wina oraz przystawki takie jak: marynowany burak, ser kozi, duszona gruszka i karmelizowane orzechy. Daniem głównym będzie Linguine z homarem, pomidorami i trybulą w kremowym sosie. Na deser czekoladowe trio z owocami leśnymi.

Autorem dań będzie szef kuchni hotelowej restauracji Nova Wola – Paweł Suchenek. Crowne Plaza® Warsaw – The HUB jest pierwszym hotelem tej marki w Polsce. To jeden z największych na świecie brandów hotelowych typu „upscale”, stworzony z myślą o nowoczesnych osobach podróżujących służbowo. Zmieniające się środowisko pracy oznacza, że goście szukają inspirujących, elastycznych przestrzeni, w których mogliby przebywać i pracować jednocześnie.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.