Zamrażarka lodów Grycan do wylicytowania na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

Udostępnij artykuł
Marka tradycyjnie wspiera zbiórkę organizowaną przez Jurka Owsiaka. W tym roku smakosze mogą wesprzeć akcję poprzez zakup vouchera na Deser z Sercem w sklepie Grycan online oraz wziąć udział w aukcjach internetowych i wygrać ucztę lodową w lodziarnio-kawiarni lub zamrażarkę pełną lodów.

Cenimy działania WOŚP i każdego roku wspieramy całym sercem tę unikalną inicjatywę! Szczególnie teraz, mając za sobą niełatwe dla nas wszystkich doświadczenia ubiegłego roku, gorąco zachęcamy do wspólnego grania na rzecz Orkiestrymówi Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń. Każdego roku oferujemy naszym Gościom specjalny Deser z Sercem. Kwota z jego sprzedaży zasila cele Fundacji. Tym razem z związku z czasowym zamknięciem lodziarnio-kawiarni, w naszym sklepie internetowym można kupić voucher, który umożliwi odbiór Deseru z Sercemw późniejszym terminie. Gorąco zachęcam do zakupu Deseru z Sercem i udziału w naszych aukcjach internetowych na rzecz WOŚP! – dodaje Małgorzata Grycan.

Deser z Sercem to trzy kulki lodów w dowolnych smakach udekorowane bitą śmietaną, polewą truskawkową i maślanym ciasteczkiem w kształcie serca. Voucher na deser kosztuje 10 zł. Można go kupić w weekend Finału WOŚP w sklepie Grycan online. Jego realizacja będzie możliwa we wszystkich lodziarnio kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń po zniesieniu obostrzeń dla gastronomii (od dnia ponownego otwarcia lodziarnio-kawiarni do 30 czerwca 2021 roku włącznie).

Deser z Sercem dostępny będzie również do zakupu na wynos w pięciu stacjonarnych lodziarnio-kawiarniach w Warszawie: przy ul. Puławskiej, Francuskiej, Grójeckiej, Korkowej i Al. Rzeczpospolitej od soboty 30 stycznia do niedzieli 31 stycznia 2021 r. 

Marka Grycan lody od pokoleń zachęca również do udziału w aukcjach internetowych na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy:

Oferta sklepu internetowego „Deser z sercem” obowiązuje od piątku 29 stycznia 2021 r.
od godz. 12.00 do niedzieli 31 stycznia 2021 r. do godz. 21.00. Aukcje internetowe na rzecz WOŚP trwają do 4 lutego 2021.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 28.01.2021
Aktualizacja: 28.01.2021