Firma przykłada szczególną uwagę do tego, by wychodzić naprzeciw branżowym trendom, spełniając tym samym oczekiwania gości. Na bieżąco modernizuje obiekty sieci, a także planuje wejść do kolejnych miast.

Według szacunków MSiT w ciągu 2015 r. było 77,74 mln przyjazdów cudzoziemców, tj. o 5,4 proc. więcej niż w poprzednim roku. Liczbę turystów oszacowano na 16,722 mln (o 4,5 proc. więcej niż w 2014 r.).

Podczas wizyty w Krakowie mieliśmy również okazję spotkać się z szefem kuchni restauracji Pod Nosem Przemysławem Bilskim. Zapytaliśmy go o to jak tworzy swoje potrawy, a także jak widzi przyszłość krakowskiej gastronomii.

W Warszawie ruszył nowy pub

Jak udało nam się ustalić, właściciele, funkcjonującego od marca 2015 roku w Błoniu pod Warszawą, Browaru Artezan, postanowili uzupełnić swoją działalność o nowe miejsce. Tym samym w minioną sobotę  (24 września), w centrum stolicy został otwarty Artezan - craft beer pub.

W 2012 r. w Nowym Jorku prasa pisała, że Szczepan Sadurski jest „jednym z najszybszych karykaturzystów świata”. Wprawdzie nie ma mistrzostw i jurorów, które takie osiągnięcia oficjalnie weryfikują, ale warszawskiego karykaturzystę zapraszano potem do Australii, Niemiec i Wielkiej Brytanii, gdzie mógł potwierdzić swoje zdolności.

REKLAMA

Wiadomości

Ogłoszenia o pracę

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Ireneusz Węgłowski o sytuacji na rynku

Ireneusz Węgłowski wiceprezes Orbis

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.