Najbardziej praktycznie i nowoczesne czasopismo hotelarzy! Zawsze i dla wszystkich bezpłatny dostęp do pełnego wydania! Docieramy dla ponad 35 000 użytkowników portalu www.horecanet.pl, 15 500 subskrybentów newslettera otrzymuje je na swój adres e-mail, a 6000 egzemplarzy drukujemy i rozsyłamy imiennie. Gwarantujemy najszerszy zasięg i najniższe koszty dotarcia

Jak zdradził w rozmowie z nami Jerzy Becz prezes zarządu QLT Restaurant, współwłaściciel sieci, już wkrótce powstaną kolejne lokale, m.in. w Bydgoszczy i Warszawie.

Jak udało nam się ustalić, w miejscowości Żukczyn położonej w woj. pomorskim powstał nowy obiekt, w ramach którego funkcjonuje Dom Młynarza oraz Restauracja Rybie Żeberko.

Dlaczego właśnie te marki i lokale otrzymały najwięcej punktów? Co najbardziej spodobało się Jury? Poniżej prezentujemy komentarze uzasadniające tegoroczny werdykt Sweets & Coffee Awards 2017 dla trzech ostatnich kategorii.

Niekwestionowany lider zasięgu w grupie restauratorów! Czasopismo dostępne bezpłatnie dla ponad 35 000 odbiorców Horecanet.pl, 15 500 subskrybentów newslettera otrzymuje je na swoją skrzynkę, natomiast 8 000 egzemplarzy jest drukowanych i rozsyłanych imiennie. Gwarantuje najszerszy zasięg i najniższe koszty dotarcia. Zapraszamy do lektury i współpracy reklamowej!
 

REKLAMA

Wiadomości

Ogłoszenia o pracę

Personalia

Komentarz

Komentarz dnia

Właściciel restauracji z przewodnika Michelin o personelu

Andrzej Rudnicki-Sipayłło współwłaściciel Merliniego 5 oraz Mokotowska 69

Kalendarium wydarzeń

Więcej...

BROG Marketing © BROG Marketing Sp. z o.o. S.K. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Kliknij ZGADZAM SIĘ, aby ta informacja nie pojawiała się więcej.
Kliknij
TUTAJ, aby zapoznać się z naszą polityką prywatności oraz dowiedzieć się jak zarządzać plikami cookies za pośrednictwem swojej przeglądarki internetowej.