5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

Udostępnij artykuł
24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 1-3 września 2021 roku w Nadarzynie, w Ptak Warsaw Expo.

To pierwsze po długiej przerwie spotkanie, które zgromadzi przedstawicieli branży HoReCa. Jest to więc możliwość odnowienia kontaktów i relacji biznesowych. Targi EuroGastro i WorldHotel to miejsce do zapoznania się z ofertą rynku. Nowościami i sprawdzonymi rozwiązaniami niezbędnymi do prowadzenia biznesu gastronomicznego i hotelarskiego.

Wystawcy zaprezentują propozycje obejmujące wyposażenie zaplecza kuchennego, np.: piece konwekcyjno-parowe, maszyny i urządzenia gastronomiczne. Także filtry do wody, rozwiązania wentylacyjne, grzewcze i chłodnicze, a także ofertę dla cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa. Na stoiskach znajdą się produkty i półprodukty spożywcze dla wszystkich sektorów, napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz kawy i herbaty. Pokazane zostaną również meble restauracyjne, sprzęt cateringowy czy akcesoria dla HoReCa.

W części WorldHotel pojawi się pełen asortyment dla obiektów noclegowych i konferencyjnych o różnym standardzie. Począwszy od wyposażenia, poprzez galanterię hotelową nadającą charakter wnętrzom, odpowiednio zaprojektowaną odzież dla pracowników, po środki czystości. Uzupełnienie powyższej oferty dla nowoczesnego obiektu noclegowego stanowią systemy, rozwiązania telekomunikacyjne i zabezpieczenia, a także oferta infrastruktury rekreacyjnej spa i wellness.

Organizatorzy zapraszają: „Wybierz się na Targi EuroGastro i WorldHotel i weź udział w akcji 5R dla gastronomii” i obiecują, że po wizycie na targach nowe kontrakty, niezwykłe pomysły i ogromna dawka endorfin są gwarantowane.

REAKTYWUJ(MY)! ROZMAWIAJ(MY)! ROZWIJAJ(MY)! REKONSTRUUJ(MY)! RAZEM DZIAŁAJ(MY)!

Te hasła towarzyszyć będą tegorocznej edycji wydarzenia. Na uwagę zasługuje także oferta edukacyjna, m.in. program szkoleniowy „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Pierwszego dnia szkolenia poruszone zostaną zagadnienia dotyczące maksymalizacji zysków i wzrostu sprzedaży w gastrobiznesie, a także zarządzania personelem w obecnej sytuacji rynkowej. Drugi dzień natomiast poświęcony zostanie tematom związanym z profesjonalną obsługą sali, przyjmowaniem reklamacji oraz organizacją wydarzeń dla klienta biznesowego. Więcej informacji na temat programu edukacyjnego PMR można znaleźć na stronie www.profesjonalnymenedżerrestauracji.pl. Już dziś warto zaplanować wizytę na Targach EuroGastro i WorldHotel. Więcej informacji: www.eurogastro.com.pl.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE kwiecień – maj 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.