Adriana Rychter nową dyrektor HR w Hotelu Bristol

Udostępnij artykuł

W 2018 roku Adriana Rychter została mianowana na stanowisko Multi Property Director of Human Resources w Marriott i Westin w Warszawie. Pracowała nad tym, aby ponownie stworzyć filary kulturowe w obu obiektach. Także powołać zespół, który mógłby dostarczyć znakomity serwis dla swoich gości hotelowych. W lutym została powołana na stanowisko dyrektor ds. Human Resources w Hotelu Bristol, a Luxury Collection Hotel, Warsaw.

Adriana Rychter rozpoczęła swoją karierę̨ pracując w Center Corporation jako specjalista ds. Kadr i Płac.
W 2005 roku przeniosła się do Apsys Polska na stanowisko dyrektora HR. Poświęciła czas na wdrażanie skutecznych strategii wynagradzania, a także zarządzanie całą administracją kadrowo-płacową dla 300 pracowników. W tym również stworzeniem strategii HR w zakresie twardego i miękkiego HR. W 2016 roku przeniosła się na Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie (GPW) jako HR Project Management. Tam miała za zadanie zintegrować wiele firm i opracować wspólną strategię tworzenia efektywności w zakresie HR.

Cieszę się, że Adriana dołącza do zespołu Hotelu Bristol. Dla nas aspekt ludzki jest jednym z najważniejszych. Staramy się wprowadzić skuteczne strategie HR. Zależy nam na budowaniu marki pracodawcy po dwóch ciężkich latach dla naszej branży – podkreśla Aidan Dempsey, dyrektor generalny warszawskiego hotelu-ikony.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.03.2022
Aktualizacja: 15.03.2022