Arianos Kebab w łódzkiej Manufakturze

Udostępnij artykuł
Sieć restauracji specjalizuje się w daniach kuchni Bliskiego Wschodu. Punkt w centrum handlowym jest usytuowany w przeszklonym kiosku na rynku od strony ul. Zachodniej. Proces powstawania dań można obserwować na miejscu, zgodnie z ideą live cooking.

Lokal Arianos Kebab w Manufakturze jest drugim w Łodzi i dziewiątym w kraju. Wybór Manufaktury na kolejną lokalizację jest nieprzypadkowy.

Kiedy mówię „Łódź”, myślę „Manufaktura”, więc wybór nowego miejsca był dla nas oczywisty. Chcemy być blisko naszych klientów, w najbardziej popularnych miejscach. Mieszkam w Łodzi od 13 lat i bardzo dobrze wiem, że Manufaktura przyciąga mnóstwo ludzi, którzy przychodzą tu nie tylko na zakupy, ale także po to, by dobrze zjeśćpodsumowuje Zenar Azis, właściciel Arianos Kebab.

W ofercie restauracji znajdują się nie tylko aromatyczne dania mięsne z baraniny, cielęciny czy drobiu, ale także propozycje wege – falafele, czyli kotleciki z ciecierzycy. Lokal czynny jest od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10:00-22:00.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 10.03.2021
Aktualizacja: 10.03.2021