Wczoraj, 13 lutego, w samym centrum stolicy, przy ul. Marszałkowskiej 84/92, ruszył nowy koncept gastronomiczny. Restauracja B 52 oferuje kuchnię europejską z mocnym akcentem na sekcję grill, na którym przyrządzane są m.in. najlepszej jakości mięsa do steków i burgerów oraz ryby, pizze i owoce morza. Szefem kuchni jest Damian Gadomski. Projekt przygotowała pracownia KDesign Architekci.
Koncept typu food & drink i grill & chill to znajdujące się w samym centrum miejsce pełne dobrej energii, muzyki, głośnych rozmów przy barze, czy wspólnych brunchy oraz śniadań ze znajomymi i dzielenia się swoimi potrawami.
Czym na samym wstępie zachęcają właściciele? Tygodniową ofertą śniadaniową już od 8:00 rano. Śniadania nie przekraczają 15zł, a do tego w zestawie m.in. kawa czy herbata za niecałe 5zł. Po śniadaniach od razu pojawia się oferta lunchowa, która obowiązuje od poniedziałku do piątku w godz. 12:00 – 16:00. Znajdą się w niej dania mięsne, ryby, a także pozycje wege. Weekend to obowiązkowy bufet śniadaniowy. Od 10:00 do 13:00 w cenie 35 zł będzie można kosztować potraw z tzw. szwedzkiego stołu.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.