Batida: Katarzyna Starzyńska nową dyrektor sprzedaży HoReCa

Udostępnij artykuł
Wraz z rozwojem marki w segmencie HoReCa, przyszedł czas na zmianę w strukturach firmy. Katarzyna Starzyńska przez ostatnie 10 lat była związana z Belvedere Gourmet Group.

Całe swoje życie zawodowe związana jest z hotelarstwem i gastronomią. Ukończyła studia Hotelarsko-Gastronomiczne w Wyższej Szkole Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie. Katarzyna Starzyńska swoją karierę zawodową zaczęła w Hotelu Europejskim. Następnie, po szybkim awansie wewnętrznym, pełniła obowiązki Managera Baru ‘Cherry Casino’ w ówczesnym Hotelu Victoria w Warszawie (obecny Sofitel Victoria).

Kolejnym miejscem, w którym zdobywała doświadczenie był Hotel Bristol (obecny Royal Collection). Pracowała w nim przez 15 lat, pełniąc ostatecznie funkcję zastępcy dyrektora ds. gastronomii. Zdecydowana na zmiany, przejęła stanowisko dyrektora restauracji Belvedere w Warszawie i związała się z Belvedere Gourmet Grup. Pracując w tych prestiżowych miejscach, gościła m.in. królową Elżbietę II, Margaret Tacher, księcia Williama i księżną Kate. Także prezydentów USA, Baracka Obamę i Donalda Trumpa oraz światowej sławy gwiazdy muzyczne m.in. Michaela Jacksona czy Charliego Wattsa z The Rolling Stones.

Do jej obowiązków będzie należało zarządzanie wszystkimi pionami sprzedaży HoReCa oraz realizacja strategii.

Jesteśmy szczęśliwe, że do naszego zespołu dołączyła specjalistka z tak ogromnym doświadczeniem. Wierzymy, że nie tylko doskonała znajomość branży, ale i wyjątkowe zdolności komunikacyjne Kasi ożywią markę i zwiększy się tym samym tempo rozwoju Batidy w segmencie Horeca. Nie możemy doczekać się efektów naszej współpracy. Życzymy Kasi wielu sukcesów! – mówi w imieniu zarządu Batida, Caroline Radziszewska, viceprezes.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE kwiecień – maj 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.06.2021
Aktualizacja: 21.06.2021