Białystok: Restauracja Regiment ponownie otwiera Delikatesy Traugutta

Udostępnij artykuł
Punkt będzie działał od piątku 26 marca do świąt, dokładnie do 03 kwietnia. – Czekamy na gości codziennie w godzinach 11:00 – 20:00. Część asortymentu to produkty limitowane, dlatego warto nas odwiedzić jak najszybciej. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom, wybrane produkty będzie można zamówić również telefonicznie i odebrać w umówionym terminie –  informuje Anna Narel. 

Wielkanocne Delikatesy Traugutta to miejsce, w którym można kupić wędzonki, sery, chleby do własnego wypieku oraz kulinarne specjały zamknięte w słoiku. Wszystko przygotowane przez szefa kuchni Restauracji Regiment. Asortyment wzbogacony jest dodatkowo przez słodkie dzieła sztuki cukierniczki eestauracji.

Przygotowaliśmy również wielkanocne box’y prezentowe. To unikatowe kompozycje, które możemy wręczyć rodzinie podczas spotkań bądź współpracownikom życząc im przede wszystkim Świąt pełnych wiary i spokoju. Zapraszamy na świąteczne zakupy – przekonuje Anna Narel.

Dodatkowo Restauracja Regiment przygotowała wielkanocny konkurs dla dzieci w trzech kategoriach wiekowych.

W związku z tym, że większość naszych dzieci jest na nauce zdalnej by pobudzić ich kreatywności przygotowaliśmy konkurs plastyczny. Czekamy na prace, które odpowiedzą na pytanie „Co wykluje się z wielkiego, złotego jaja Restauracji Regiment?”. Szczegóły dotyczące konkursu dostępne są na naszej stronie www.hoteltraugutta3.pl A nagrody to pobyt w Hotelu Traugutta3, dostęp do naszej Strefy Relaksu oraz tort z okazji Dnia Dziecka. Przewidujemy również wyróżnienia specjalne! – dodaje Anna Narel.

Wielkanocne Delikatesy Traugutta działają zgodnie z zachowaniem bezpieczeństwa oraz społecznego dystansu. Adres: Restauracja Regiment, ul. R. Traugutta 3, Białystok.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.03.2021
Aktualizacja: 24.03.2021