Branża HoReCa na Targach EuroGastro i WorldHotel

Udostępnij artykuł
24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 13. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel to wydarzenia dedykowane branży gastronomiczno – hotelarskiej. Są platformą nawiązania kontaktów z producentami i dostawcami rozwiązań dla biznesu HoReCa. Oferta Wystawców odzwierciedla najnowsze trendy rynkowe i odpowiada na potrzeby klientów. Oba wydarzenia odbędą się w dniach 1-3 września w Nadarzynie, w PWE.
Wystawcy prezentują

Targi EuroGastro i WorldHotel to miejsce dla tych, którzy poszukują nowych, optymalnych rozwiązań dla biznesu gastronomicznego. Są ciekawi kierunków, w których podąża rynek HoReCa. Podczas targów uczestnicy poznają innowacyjne technologie stwarzające nowe możliwości, które niosą oszczędność czasu oraz kosztów. W jednym miejscu przez 3 dni można zapoznać się z bogatą ofertą nowości i sprawdzonych rozwiązań dla restauratorów, hotelarzy. Także dostawców, dystrybutorów, hurtowni gastronomicznych i przedstawicieli sieci handlowych.

Wystawcy zaprezentują propozycje obejmujące wyposażenie sal restauracyjnych i zaplecza kuchennego, maszyny i urządzenia gastronomiczne. Również filtry do wody, oprogramowanie i systemy informatyczne rozwiązania wentylacyjne, grzewcze i chłodnicze, a także ofertę dla cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa. Na stoiskach znajdą się też sprzęt, produkty i półprodukty spożywcze dla wszystkich sektorów, napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz kawy i herbaty. Pojawią się również meble restauracyjne, sprzęt cateringowy czy akcesoria dla HoReCa.

W części WorldHotel wystawcy przedstawią asortyment dla obiektów noclegowych i konferencyjnych o różnym standardzie. Począwszy od wyposażenia, poprzez galanterię hotelową nadającą charakter wnętrzom, odpowiednio zaprojektowaną odzież dla pracowników, po środki czystości. Uzupełnienie powyższej oferty dla nowoczesnego obiektu noclegowego stanowią systemy, rozwiązania telekomunikacyjne i zabezpieczenia oraz oferta infrastruktury rekreacyjnej spa i wellness.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Ważny edukacyjny program „Profesjonalny Menedżer Restauracji”

Pierwszego dnia szkolenia pojawią się zagadnienia dotyczące maksymalizacji zysków i wzrostu sprzedaży w gastrobiznesie, a także zarządzania personelem w obecnej sytuacji rynkowej. Pojawi się ważny temat związany z tym, jak obecna nietypowa sytuacja wpłynie na relacje pracodawców gastronomii z pracownikami. Nie zostaną pominięte tematy, które nie wiążą się jedynie z bieżącą sytuacją, a stanowią dla restauratorów wyzwanie od lat. Jedno z wystąpień poruszy problem różnic pokoleniowych i ich wpływu na zarządzanie personelem. Drugi dzień poświęcony będzie tematom związanym z profesjonalną obsługą sali, a także przyjmowaniem reklamacji. Pojawi się prelekcja poświęcona organizacji wydarzeń dla klienta biznesowego oraz wyzwaniom z nią związanym. Omówione zostanie zagadnienie sprzedaży on-line w gastronomii ze wszystkimi korzyściami i wyzwaniami, które za sobą niesie.

Więcej informacji na temat programu edukacyjnego PMR można znaleźć na stronie www.profesjonalnymenedżerrestauracji.pl. Już dziś warto zaplanować wizytę na Targach EuroGastro i WorldHotel. Więcej informacji: www.eurogastro.com.pl 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.