Costa Coffee z nowym zestawem promocyjnym

Udostępnij artykuł
Tym razem portfolio kawiarni poszerzono o duet. Składa się z dowolnie wybranej kawy klasycznej oraz bloku ciasteczkowego z czekoladą lub maślanego z karmelem i czekoladą.

Wśród propozycji kawowych, z których skomponować można duet znajdziemy Espresso, Americano, Cappuccino oraz mleczne Latte. Jedną z ulubionych kawowych opcji gości w Costa Coffee jest wykończone pianką Flat White. Pozycja jest dostępna w wersji letniej – na zimno oraz klasycznej na ciepło. Z kolei Corto, poprzez specjalny proces parzenia, wydobywa z kawy czekoladowe nuty.

Blok ciasteczkowy z czekoladą to połączenie mlecznej czekolady z kruchym ciasteczkiem. Blok maślany z karmelem i czekoladą z kolei łączy trzy smaki i tekstury w całość.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 02.08.2021
Aktualizacja: 02.08.2021