Creamland – ser twarogowy o szerokim zastosowaniu od Hochland Professional

Udostępnij artykuł
Hochland Professional posiada w swojej ofercie ser twarogowy mainstream Creamland, który jest idealną bazą do ciast, deserów, a także dań głównych, przekąsek i sushi. Ma doskonałą relację pomiędzy jakością, a ceną. Długo utrzymuje świeżość po otwarciu i podczas przechowywania go w lodówce, jest to produkt gotowy do użycia. Dostępny w wygodnych wiadrach o dwóch pojemnościach: 2 i 10 kg.

Jego ogromną zaletą jest doskonała smarowność i łatwość w mieszaniu. Ma gęstą, ale nie zbitą konsystencję, łatwo się blenduje i łączy z innymi składnikami. Creamland jest serem termostabilnym, idealnym do potraw na zimno: sushi, sernik na zimno, kanapki, nadzienia, sosy oraz jest doskonały do obróbki termicznej. Ma wygodną niebieską folię, która utrzymuje bezpieczeństwo produktu przed otwarciem. Oprócz wariantu śmietankowego, występuje również w trzech smakach: z szynką, z ogórkiem i koperkiem, z prażoną cebulką.

Creamland dla Szefa Kuchni jest produktem uniwersalnym o bardzo szerokim zastosowaniu, począwszy od przekąsek, zup, dań głównych, po desery. Creamland ułatwia powtarzalność pracy na tym produkcie – mówi Ernest Jagodziński, właściciel i Szef Kuchni Restauracji Autentyk w Poznaniu.

Zainspiruj się i przekonaj się sam! To prawdziwy ser – orkiestra!

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.10.2021
Aktualizacja: 19.10.2021