Cremette – ser twarogowy premium na słodko i na słono

Udostępnij artykuł
Hochland Professional posiada w swojej ofercie ser twarogowy premium Cremette, który przeznaczony jest dla branży gastronomicznej oraz klientów B2B. Produkt z najwyższej półki, o bardzo wysokiej wydajności, trwałości i uniwersalnym przeznaczeniu. Idealna baza do potraw zarówno na słono jak i na słodko.

Cremette jest niezastąpionym składnikiem sushi, stanowi trwałe i stabilne spoiwo zachowujące świeżość na dłużej – w tym rolki sushi. Jest również doskonałym serem kanapkowym oraz bazą dań gotowych, wyrobów cukierniczych i deserów. Jest serem termostabilnym, doskonałym do pieczenia, gotowania, smażenia oraz chłodzenia i mrożenia. To prawdziwy ser – orkiestra!

Ser Cremette od Hochland Professional zajmuje ważne miejsce wśród marek wybieranych przez profesjonalistów. Cenią go zarówno szefowie kuchni najlepszych restauracji, jak i producenci kanapek, sushi, gotowych dań oraz cukiernicy. Można go stosować do dań przygotowywanych na słodko i na słono. Ser jest wydajny, trwały, bardzo kremowy i gęsty, dzięki czemu stanowi stabilne spoiwo. Poznaj rekomendację sera premium Cremette od szefów kuchni!

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.07.2021
Aktualizacja: 28.07.2021