Crowne Plaza Warsaw – The HUB ze specjalną ofertą na Wielkanoc

Udostępnij artykuł
Święta zbliżają się wielkimi krokami. Z tej okazji Nova Wola przygotowała ofertę kulinarną autorstwa Pawła Suchenka. Trzy zestawy, które składają się z dań zimnych, ciepłych oraz deserów można zamawiać na wynos.

Wśród nich znalazły się potrawy takie jak: wielkanocny żur z grzybami, kulebiak z łososia, zapiekane ziemniaki „define great”, wybór pieczonych mięs z chrzanem i ćwikłą, czy tradycyjna babka piaskowa z lukrem. Do wyboru jest także świąteczny indyk lub kaczka z dodatkami. W prezencie czekają także dwie butelki wina.

Dana można zarezerwować tutaj: cpwarsawthehub.com/oferty-specjalne.

Crowne Plaza® Warsaw – The HUB jest pierwszym hotelem tej marki w Polsce. To jeden z największych na świecie brandów hotelowych typu „upscale”, stworzony z myślą o nowoczesnych osobach podróżujących służbowo. Posiada stylowe centrum konferencyjne o ponad 1400 mkw. powierzchni, z 30 funkcjonalnymi salami, od kameralnych boardroom’ów do przestronnej sali balowej z dostępem do światła dziennego i nowoczesnym sprzętem.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.03.2021
Aktualizacja: 19.03.2021