Festiwal Grilla 2021 już 18 czerwca

Udostępnij artykuł
W samo południe, na otwartym terenie w nowej części kompleksu Pałacu Term Saturna w Czeladzi odpalamy grille wraz z potężną dawką wyszukanego smaku. Uczestnicy będą mieli okazje poznać nową linię sosów BBQUE, ketchupy i musztardy premium oraz relishe Develey. To nie wszystko – dania w menu podbije rodzina smaków sosów TABASCO®.  Nowości Gastronomiczne i newsowy portal Horecanet.pl objęły wydarzenie patronatem medialnym.

Organizatorzy zapewniają, iż uczestnicy będą zaskoczeni. Szczególnie tym, jak wiele można jeszcze odkryć niuansów, w tak popularnym wśród Polaków grillowaniu. Zaproszeni szefowie zadbają o niezapomniane wrażenia smakowe. Przed uczestnikami prawdziwa uczta kulinarna, której najlepszy smak dopełnią produkty Paczki z Rusiborza, czy sery Hochland oraz produkty marki Lutner.

Swoje kreatywne kulinarne propozycje zaprezentują znani i lubiani szefowie kuchni, prawdziwi mistrzowie sztuki grillowania. W trakcie ośmiu godzin Festiwalu – odwiedzający będą mieli okazję spotkać się m.in. z Katarzyną Gubałą, Kubą Steuermarkiem, Tomkiem Jakubiakiem, Patrykiem Dziamskim. Także Szymonem Czerwińskim, Marcinem Molikiem, Sebastianem Wilczkiem, Kacprem Salzmanem, Gerardem Rytterem.  Wielbiciele trunków również mogą liczyć na wyborne propozycje, o które zadba Maciej Szymański.

Celem Organizatorów Festiwalu jest promowanie zdrowego stylu życia. Serwowane menu powstanie z najwyższej jakości składników, na profesjonalnej linii Weber Grill Polska.  Organizatorzy zaprezentują różne metody grillowania, by poszerzyć wiedzę konsumentów w zakresie właściwego grillowania.

Dalsze szczegóły oraz wszelkie kolejne informacje publikowane są na profilu wydarzenia https://www.facebook.com/events/206618977632828.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE kwiecień – maj 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 07.06.2021
Aktualizacja: 07.06.2021