W samo południe, na otwartym terenie w nowej części kompleksu Pałacu Term Saturna w Czeladzi odpalamy grille wraz z potężną dawką wyszukanego smaku. Uczestnicy będą mieli okazje poznać nową linię sosów BBQUE, ketchupy i musztardy premium oraz relishe Develey. To nie wszystko – dania w menu podbije rodzina smaków sosów TABASCO®. Nowości Gastronomiczne i newsowy portal Horecanet.pl objęły wydarzenie patronatem medialnym.
Organizatorzy zapewniają, iż uczestnicy będą zaskoczeni. Szczególnie tym, jak wiele można jeszcze odkryć niuansów, w tak popularnym wśród Polaków grillowaniu. Zaproszeni szefowie zadbają o niezapomniane wrażenia smakowe. Przed uczestnikami prawdziwa uczta kulinarna, której najlepszy smak dopełnią produkty Paczki z Rusiborza, czy sery Hochland oraz produkty marki Lutner.
Swoje kreatywne kulinarne propozycje zaprezentują znani i lubiani szefowie kuchni, prawdziwi mistrzowie sztuki grillowania. W trakcie ośmiu godzin Festiwalu – odwiedzający będą mieli okazję spotkać się m.in. z Katarzyną Gubałą, Kubą Steuermarkiem, Tomkiem Jakubiakiem, Patrykiem Dziamskim. Także Szymonem Czerwińskim, Marcinem Molikiem, Sebastianem Wilczkiem, Kacprem Salzmanem, Gerardem Rytterem. Wielbiciele trunków również mogą liczyć na wyborne propozycje, o które zadba Maciej Szymański.
Celem Organizatorów Festiwalu jest promowanie zdrowego stylu życia. Serwowane menu powstanie z najwyższej jakości składników, na profesjonalnej linii Weber Grill Polska. Organizatorzy zaprezentują różne metody grillowania, by poszerzyć wiedzę konsumentów w zakresie właściwego grillowania.
Dalsze szczegóły oraz wszelkie kolejne informacje publikowane są na profilu wydarzenia https://www.facebook.com/events/206618977632828.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE kwiecień – maj 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.