Gorąco Polecam z pierwszym lokalem we Wrocławiu

Udostępnij artykuł
Punkt znajduje się w pobliżu Mostu Uniwersyteckiego i Wyspy Słodowej, a dokładnie przy ul. Drobnera 14. Na pierwszych gości czekają chleby, bułki, bagietki, drożdżówki, przekąski w postaci kanapek i sałatek, kawa (autorska mieszanka 100 proc. Arabica), soki i koktajle. A także „Regał Smakosza” z cudownościami na śniadanie i kolacje.

Lokal łączy w sobie tradycję z nowoczesnością – z lekkim nawiązaniem do industrialnego designu. Na ścianach znalazły się jasne płytki przypominające piekarnie sprzed lat. Przeszklona kuchnia gwarantuje transparentność.

Marmurowe stoliki z czarnymi krzesłami stanowią przyjazne miejsce do pracy, nauki lub spotkań z rodziną czy znajomymi. Gorąco Polecam we Wrocławiu otwarte jest od poniedziałku do piątku w godzinach 6:30-19:30 i w sobotę od 8:00 do 16:00.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 08.10.2021
Aktualizacja: 08.10.2021