Grupa Thermaleo & Uzdrowisko Szczawnica z nowym szefem kuchni

Udostępnij artykuł

Nowy Executive Chef – Miłosz Kowalski, zarządza kuchnią wszystkich gastronomicznych miejsc Grupy Thermaleo & Uzdrowisko Szczawnica. Wdraża spójną, a zarazem różnorodną koncepcję każdej restauracji. Także rozbudowuje i dopracowuje pełną ofertę resortu dla gości.

Pod skrzydłami nowego szefa kuchni są: Modrzewie Park Hotel & SPA, Pieniny Grand Szczawnica, Centrum Kongresowe Szczawnica – Dworek Gościnny, Hotel Nawigator, Willa Marta & Restauracja Bohema, a także Cafe Helenka.

Miłosz Kowalski to szef kuchni z międzynarodowym doświadczeniem. Do tej pory pracował w obiektach Radisson Sas, Hilton Garden Inn , Puro oraz w hotelach w Wielkiej Brytanii. W restauracjach Mallory Court Hotel marki Eden Hotel Collection uczył się serwisu na najwyższym poziomie. Pracował w Hotelu odznaczonym Relais & Chateaux, 3 Rossetes, a także gwiazdką Michelin. Teraz zasilił szeregi Grupy Thermaleo & Uzdrowisko Szczawnica.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 16.02.2022
Aktualizacja: 11.01.2023