Grycan: Kulka lodów lub rurka z bitą śmietaną za 2 zł

Udostępnij artykuł
W Mikołajki w lodziarnio-kawiarniach na gości czeka specjalna promocja. W ofercie znajduje się ponad 60 smaków lodów.

6 grudnia to magiczny dzień, który wprowadza nas w świąteczną atmosferę. To także doskonała okazja do wspólnego świętowania przy słodkich przysmakach. Dlatego, jak co roku, na Mikołajki przygotowaliśmy specjalną ofertę, która mamy nadzieję, umili ten wyjątkowy, grudniowy czas. Zapraszamy serdecznie! mówi Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

W ofercie lodziarnio-kawiarni Grycan – Lody od pokoleń znajduje się ponad 60 smaków lodów: tradycyjnych na bazie żółtek jaj i śmietanki kremówki, sorbetów z soczystych owoców, lodów wegańskich na bazie napojów roślinnych oraz autorskich smaków deserowych, które są połączeniem rzemieślniczych lodów z najwyższej jakości dodatkami: wyselekcjonowanymi bakaliami, ciasteczkami własnej produkcji czy domowymi sosami.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Z okazji Mikołajek, 6 grudnia, każda kulka lodów lub rurka waflowa, wypełniona po brzegi bitą śmietaną, ręcznie zwijana oraz wypiekana we własnej pracowni cukierniczej dostępne będą w cenie 2 zł.

Oferta Mikołajkowe ceny na Mikołajki obowiązuje 6 grudnia we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń i dotyczy kulek lodów oraz rurek sprzedawanych na wynos, do spożycia w dozwolonych miejscach.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.12.2021
Aktualizacja: 06.12.2021