Hendi wystartuje w konkursie Supplier of The Year FBF 2019

Udostępnij artykuł
Przedstawiciele producenta i dystrybutora profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego, spotkają się z restauratorami niezależnymi, a także kupcami, dyrektorami i prezesami z sieci gastronomicznych podczas XVII Food Business Forum 2019. Firma weźmie również udział w konkursie Supplier of the Year 2019, którego rozstrzygnięcie nastąpi na zakończenie siedemnastej edycji wydarzenia (9 września,Warsaw Marriott Hotel).

Firma Hendi Polska jest częścią międzynarodowej Grupy Hendi, która jest liderem na rynku pośród producentów i dystrybutorów profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego w całej Europie. Sprzedaż swoich produktów poprzez partnerskie firmy dystrybucyjne oraz sieci typu Cash&Carry prowadzimy w Polsce od 2005 roku. Oferowane produkty charakteryzuje wysoka jakość oraz innowacyjność. Oferta Hendi powstaje na bazie badań rynku, analizy trendów, rozwoju technologii, zapotrzebowania restauratorów oraz wszystkich osób działających w szeroko pojętej gastronomii.

Spośród wielu kategorii urządzeń znajdujących się w naszym asortymencie chcemy zwrócić Państwa uwagę na profesjonalne zmywarki gastronomiczne oraz na szeroko rozumiane chłodnictwo.

Zmywarki GRAFEN to seria innowacyjnych produktów zaprojektowanych z myślą o osiąganiu doskonałych rezultatów. Charakteryzują się maksymalną wydajnością, prostą obsługą i niezawodnością. Najwyższa jakość produktów poparta wielotygodniowymi testami w połączeniu z niepowtarzalnym designem sprawia, że stają się one niezbędnym elementem wyposażenia profesjonalnej i nowoczesnej kuchni. Oferowane przez nas zmywarki produkowane są we Włoszech z wykorzystaniem sprawdzonej technologii firmy DIHR, dlatego zapewniają najlepszą jakość zmywania i niezawodność. W naszym portfolio dostępne są urządzenia spełniające wszystkie potrzeby. Od podstawowych podblatowych do tych najbardziej zaawansowanych specjalistycznych.

  • dla rozpoczynających przygodę z gastronomią polecamy modele GS i HT11
  • najbardziej wymagającym klientom, oczekującym najlepszych efektów oraz najniższych kosztów eksploatacji  rekomendujemy modele Optima i HT14 Optima (obie dostępne są w wersji z odzyskiem ciepła)
  • do tac i garów, a więc do naczyń o największych gabarytach przeznaczone są zmywarki LP i Granules
  • stworzyliśmy ponadto najszerszą ofertę zmywarek tunelowych – gwarantują one  największą wydajność, nawet do 400 koszy na godzinę, a taśmowe nawet do 9000 talerzy na godzinę.

Urządzenia chłodnicze należą do podstawowych elementów wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego. Zapewniają zachowanie świeżości produktów spożywczych. Ich stosowanie wpływa na redukcję ilości odpadów, co daje oszczędności i zmniejszenie strat. Wybór odpowiedniego sprzętu musi być uzależniony od charakteru lokalu i rodzaju przechowywanej żywności. Dostępne na rynku urządzenia chłodnicze i mroźnicze możemy sklasyfikować wg ich zastosowania. W zależności od rodzaju działalności  możemy potrzebować innego rodzaju urządzeń chłodniczych

W zakresie chłodnictwa firma Hendi jest wyłącznym dystrybutorem marki ARKTIC w Polsce. Oferta ARKTIC powstała z myślą o podniesieniu standardów na rynku gastronomicznym. Zależy nam, aby żywność była przede wszystkim bezpieczna od bakterii, a urządzenia ARKTIC spełniają najwyższe kryteria w tym zakresie.

Do podstawowego asortymentu należą stoły oraz szafy chłodnicze i mroźnicze, a także schładzarko-zamrażarki szokowe oraz kostkarki do lodu. Dla każdego klienta, ważna jest również eskpozycja asortymentu. Dlatego oferujemy bogaty wybór witryn chłodniczych.

ARKTIC przez swoje doświadczenie cały czas rozwija swoją ofertę produktową. Chcemy, aby każdy restaurator, właściciel lodziarni i kawiarni, a nawet sklepu spożywczego znalazł produkt idealnie dopasowany do indywidualnych potrzeb.  

SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
> kliknij po szczegóły <

W konkursie Supplier of the Year Food Business Forum 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XVII Food Business Forum jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech, równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XVII Food Business Forum 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 03.09.2019
Aktualizacja: 04.09.2019