Jan Nawrocki szefem kuchni w Sheraton Poznan Hotel

Udostępnij artykuł
Zdobywał doświadczenie zawodowe w Poznaniu, Krakowie oraz Łodzi, w prestiżowych hotelach i restauracjach takich jak: Hotel Remes Sport’s & Spa, Hugo Restaurant, Hotel Baazar Poznański, Aparthotel Lwowska1, Miodova Restaurant, czy Aparthotel Termy Uniejów. Teraz przejmuje stery w kuchni Sheraton Pozan Hotel.

Uważa że bycie szefem kuchni to nie praca, to styl życia. Uwielbia tradycyjne francuskie potrawy a także kuchnie modern classic. Dań przygotowanych przez Jana Nawrockiego można spróbować w restauracji Rynek w Sheraton Poznan Hotel.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione

Opublikowano: 23.08.2021
Aktualizacja: 23.08.2021