Te organizowane cyklicznie, bezpłatne warsztaty skierowane są do profesjonalistów oraz półprofesjonalistów związanych z segmentem rynku pizzerii.

Warsztaty mają na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu pizzeryjnego, którego podstawą jest najwyższej jakości produkt – pizza – stworzony zgodnie z zasadami włoskich mistrzów, od wieków doskonalących warsztat i procedurę przygotowywania doskonałego ciasta.
Jesienna edycja zawita do Olsztyna, Bydgoszczy, Chorzowa, Zakopanego, Opola i Poznania.
UDZIAŁ BEZPŁATNY PO REJESTRACJI.
Zapisy na ➡ http://www.pizza-forum.pl/terminy-zapisy

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – SIERPIEŃ-WRZESIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione
Dla kogo?
Dla każdego, dla restauratorów, dla miłośników pizzy – dla profesjonalistów oraz wszystkich osób związanych z rynkiem pizzerii.
Czego się dowiem na Pizza Forum?
Przygotowanie najlepszej pizzy wymaga połączenia 3 elementów: najwyższej jakości składników, profesjonalnej wiedzy oraz najlepszej dostępnej technologii. To wszystko omówimy na spotkaniu:
- zaczniemy od mąki
- poznamy sekrety ciasta oraz procedurę
- dowiemy się jak dobrać najlepsze urządzeni
- sprawdzimy efekty pracy, czyli degustacja 😉