Julia Nodzak dyrektor Hampton by Hilton Warsaw Airport

Udostępnij artykuł
Dotychczas pełniła funkcję zastępcy dyrektora w Renaissance Warsaw Airport Hotel. Teraz objęła stanowisko dyrektor generalnej trzygwiazdkowego Hampton by Hilton Warsaw Airport.

Julia Nodzak jest absolwentką Uniwersytetu Warszawskiego. Swoją przygodę z hotelarstwem rozpoczęła 16 lat temu. Od 2007 roku związana z Radisson Blu Sobieski, w którym przez następnych 10 lat rozwijała swoją karierę zawodową. Rozpoczęła od stanowiska recepcjonistki i stopniowo awansowała na kierownika recepcji. Z Polskim Holdingiem Hotelowym związana od ponad czterech lat. W czerwcu 2017 r. objęła funkcję kierownika recepcji w nowo otwartym pięciogwiazdkowym Renaissance Warsaw Airport Hotel. W 2019 r. objęła stanowisko dyrektora działu obsługi klienta, a następnie awansowała na zastępcę dyrektora hotelu Renaissance.

ŚWIAT HOTELI – CZERWIEC-LIPIEC 2021
>> KLIKNIJ, ABY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PEŁNYM WYDANIEM <<

Julia przez ostatnie lata pracy w naszym pięciogwiazdkowym hotelu Renaissance doskonale sprawdziła się jako fachowiec o dużym poziomie kompetencji. Jestem przekonany, że na stanowisku dyrektora generalnego Hampton by Hilton Warsaw Airport przyczyni się do jeszcze większego rozwoju tego hotelu. Zgodnie z wysokimi standardami, które obowiązują w naszej spółce – mówi Gheorghe Marian Cristescu, prezes zarządu Polskiego Holdingu Hotelowego. – Cieszymy się, że dzięki wewnętrznym awansom dajemy możliwość rozwoju naszym wieloletnim pracownikom w grupie PHH.  Przed nami wiele nowych wyzwań. Dlatego tym bardziej pozytywne jest to, że nasz zespół cały czas się umacnia, a hotelarze z takim doświadczeniem wspierają rozwój firmy.  

Hampton by Hilton Warsaw Airport znajduje się w pobliżu Lotniska Chopina. Trzygwiazdkowy hotel posiada 116 pokoi. TripAdvisor zaliczył Hampton by Hilton do grona 10 najlepiej ocenianych hoteli zlokalizowanych w Warszawie. Jest również najwyżej ocenianym hotelem trzygwiazdkowym i najlepiej ocenianym hotelem sieci Hilton w Polsce.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 13.09.2021
Aktualizacja: 13.09.2021