KOKU Sushi zaprasza na Festiwal kuchni japońskiej

Udostępnij artykuł

Sieć startuje z nową ofertą i zaprasza gości na 90 minut wyjątkowej, kulinarnej uczty. Przez cały czerwiec mogą wybrać jeden z dwóch festiwalowych zestawów, w skład których wchodzi przystawka, rolka sushi i deser.

Od 30 maja do 30 czerwca we wszystkich restauracjach KOKU Sushi na gości czekają dania premium, które nie są dostępne w standardowej ofercie. 

Zapraszamy fanów najlepszej japońskiej kuchni do spróbowania potraw, które zabiorą ich w prawdziwą kulinarną podróż. Zaskakujące połączenia tekstur i aromatów, najwyższej jakości składniki i nowoczesna forma podania. Festiwal KOKU to nasza odpowiedź na oczekiwania konsumentów, którzy po prostu poszukują czegoś więcej, lubią eksperymentować i są otwarci na poznawanie nowych smaków – zachęca Mariusz Olechno, współwłaściciel KOKU Sushi.  

W pierwszej opcji goście na przystawkę zjedzą gunkan z łososiem i kremem lemon pepper, na danie główne zaś łososia tataki w karmelizowanym sosie unagi przykrytego kataifi z lekko słodkim sosem śliwkowym. 

Drugie menu to gunkan z vegan łososiem i kremem lemon pepper oraz dragon roll z vegan tuńczykiem i awokado pokryty palonym tempehem w sosie teriyaki i chipsami z korzenia lotosu. W obu przypadkach na deser podane zostanie lava cake z kawałkami czekolady.

Oferta jest ważna w każdym lokalu KOKU Sushi (z wyjątkiem pointów) po dokonaniu rezerwacji telefonicznej minimum dzień wcześniej. Liczba miejsc ograniczona.

Źródło: KOKU Sushi

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 31.05.2023
Aktualizacja: 31.05.2023