Krowarzywa otwiera kolejną restaurację

Udostępnij artykuł
Marka wystartowała z drugim lokalem w Łodzi. Znajduje się on przy ul. Broniewskiego 2. Punkt jest otwarty dla gości od 27 lutego 2021r. od 16:00.

To już osiemnasta restauracja Krowarzywa w Polsce, a równocześnie drugi lokal otwierany przez Macieja Dubaniowskiego. Kolejne punkty pojawią się już wkrótce w Warszawie, Szczecinie i Gdańsku.

W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie Burgery, Wrapy. Dodatkowo rozszerzoną ofertę kebabów, a także zdrowe sałatki. Warto pamiętać o autorskiem smufi, świeżo wyciskanych sokach, domową lemoniadę oraz firmowe napoje butelkowe.

Marka w dalszym ciągu poszukuje franczyzobiorców i multifranczyzobiorców w: Warszawie, Katowicach, Lublinie, Trójmieście, Poznaniu, Wrocławiu, Częstochowie i Zakopanem. 

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać s
ię z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 26.02.2021
Aktualizacja: 01.03.2021