Marka wystartowała z drugim lokalem w Łodzi. Znajduje się on przy ul. Broniewskiego 2. Punkt jest otwarty dla gości od 27 lutego 2021r. od 16:00.
To już osiemnasta restauracja Krowarzywa w Polsce, a równocześnie drugi lokal otwierany przez Macieja Dubaniowskiego. Kolejne punkty pojawią się już wkrótce w Warszawie, Szczecinie i Gdańsku.
W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie Burgery, Wrapy. Dodatkowo rozszerzoną ofertę kebabów, a także zdrowe sałatki. Warto pamiętać o autorskiem smufi, świeżo wyciskanych sokach, domową lemoniadę oraz firmowe napoje butelkowe.
Marka w dalszym ciągu poszukuje franczyzobiorców i multifranczyzobiorców w: Warszawie, Katowicach, Lublinie, Trójmieście, Poznaniu, Wrocławiu, Częstochowie i Zakopanem.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.