Krowarzywa po raz kolejny w Gdańsku

Udostępnij artykuł
Punkt zostanie otwarty 22 maja o 14:00. Tym razem marka zaprasza na Plac Dominikański 1. To druga restauracja działająca pod tym szyldem w Gdańsku. Otwierają ją Bracia Bisialscy, którzy współpracują z siecią już cztery lata. Czyli od samego początku istnienia systemu franczyzowego Krowarzywa. Prowadzą oni w sumie trzy lokale marki w różnych miastach.
Bracia Bisialscy

W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie burgery, wrapy, zdrowe sałatki czy wreszcie uwielbiany przez naszych klientów Vegan Kebab. Na spragnionych czeka domowa lemoniada oraz firmowe napoje butelkowe.

Menu Krowarzywa wciąż się rozwija. Zaskakuje nowymi daniami i dodatkami. Najnowsze z nich to ziemniaczki hashtagi czy nachosy bio z wegańskim serem. Wszystko dostępne również w dostawie.

Krowarzywa poszukuje kolejnych franczyzobiorców i multi-franczyzobiorców w Warszawie, Katowicach, Lublinie, Trójmieście, Poznaniu, Wrocławiu, Częstochowie i Zakopanem.

W chwili otwierania drugiej restauracji Krowarzywa w Gdańsku, w sieci funkcjonuje 18 lokali, a trzy kolejne są w trakcie przygotowania.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.05.2021
Aktualizacja: 17.05.2021