Punkt zostanie otwarty 22 maja o 14:00. Tym razem marka zaprasza na Plac Dominikański 1. To druga restauracja działająca pod tym szyldem w Gdańsku. Otwierają ją Bracia Bisialscy, którzy współpracują z siecią już cztery lata. Czyli od samego początku istnienia systemu franczyzowego Krowarzywa. Prowadzą oni w sumie trzy lokale marki w różnych miastach.
W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie burgery, wrapy, zdrowe sałatki czy wreszcie uwielbiany przez naszych klientów Vegan Kebab. Na spragnionych czeka domowa lemoniada oraz firmowe napoje butelkowe.
Menu Krowarzywa wciąż się rozwija. Zaskakuje nowymi daniami i dodatkami. Najnowsze z nich to ziemniaczki hashtagi czy nachosy bio z wegańskim serem. Wszystko dostępne również w dostawie.
Krowarzywa poszukuje kolejnych franczyzobiorców i multi-franczyzobiorców w Warszawie, Katowicach, Lublinie, Trójmieście, Poznaniu, Wrocławiu, Częstochowie i Zakopanem.
W chwili otwierania drugiej restauracji Krowarzywa w Gdańsku, w sieci funkcjonuje 18 lokali, a trzy kolejne są w trakcie przygotowania.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.