Kulki serowe i krążki cebulowe w nowych burgerach Chilli Mili

Udostępnij artykuł
Do oferty trafiły właśnie dwa nowe burgery – Big Balls wypełniony kulkami serowymi i Onion z krążkami cebulowymi. Obie propozycje zawierają jeszcze stripsy, rukolę i pomidora. Całości smaku dopełnia wybór wybór sosów – żurawina i majonez.

Dotychczasowe sezonowe propozycje w ofercie Chilli Mili były subtelniejsze, zawierały większą ilość świeżych warzyw. Mamy zimę, więc tym razem postawiliśmy na coś co silniej rozgrzewa serca klientówmówi Agnieszka Rejkowicz, koordynatorka sieci franczyz Chilli Mili.Cheese Balls i Onion Rings to chętnie zamawiane dodatki w naszych restauracjach. Nie mogą równać się z frytkami, ale ich sprzedaż stale rośnie. Upgrade burgerów właśnie o te produkty to nie lada atrakcja dla chillimaniaków.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Nowe burgery pozostaną w menu Chilli Mili do 30 stycznia 2022 roku. W ich skład wchodzą:

Big Balls Burger: 3 x cheese balls, chrupiący kurczak, pomidor, rukola, żurawina i majonez

Onion Burger: 3 x onion rings, chrupiący kurczak, pomidor, rukola, żurawina i majonez

Zimowe burgery w cenie 21 zł (30 zł w zestawie z frytkami i dolewką napojów bez limitu) dostępne są we wszystkich restauracjach Chilli Mili: w Żyrardowie, Bochni, Limanowej, Bolesławcu, Lubaniu, Garwolinie, Szczecinku, Drezdenku, Tarnowie i Puławach. Na miejscu, na wynos i na dowóz.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.12.2021
Aktualizacja: 06.12.2021