Do oferty trafiły właśnie dwa nowe burgery – Big Balls wypełniony kulkami serowymi i Onion z krążkami cebulowymi. Obie propozycje zawierają jeszcze stripsy, rukolę i pomidora. Całości smaku dopełnia wybór wybór sosów – żurawina i majonez.

Dotychczasowe sezonowe propozycje w ofercie Chilli Mili były subtelniejsze, zawierały większą ilość świeżych warzyw. Mamy zimę, więc tym razem postawiliśmy na coś co silniej rozgrzewa serca klientów – mówi Agnieszka Rejkowicz, koordynatorka sieci franczyz Chilli Mili. – Cheese Balls i Onion Rings to chętnie zamawiane dodatki w naszych restauracjach. Nie mogą równać się z frytkami, ale ich sprzedaż stale rośnie. Upgrade burgerów właśnie o te produkty to nie lada atrakcja dla chillimaniaków.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE listopad 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Nowe burgery pozostaną w menu Chilli Mili do 30 stycznia 2022 roku. W ich skład wchodzą:
– Big Balls Burger: 3 x cheese balls, chrupiący kurczak, pomidor, rukola, żurawina i majonez
– Onion Burger: 3 x onion rings, chrupiący kurczak, pomidor, rukola, żurawina i majonez

Zimowe burgery w cenie 21 zł (30 zł w zestawie z frytkami i dolewką napojów bez limitu) dostępne są we wszystkich restauracjach Chilli Mili: w Żyrardowie, Bochni, Limanowej, Bolesławcu, Lubaniu, Garwolinie, Szczecinku, Drezdenku, Tarnowie i Puławach. Na miejscu, na wynos i na dowóz.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.