Mariusz Łukasiak jest związany z branżą gastronomiczną od 1995 roku. Swoje doświadczenie zdobywał m.in. w takich markach jak Eurest Polska i P&Q Princess Cruises Lines Ltd.. Również w sieciach hotelowych m.in. Accor Warsaw i InterContinental Warsaw. Teraz objął stanowisko dyrektora food & beverage w hotelu Sheraton Grand Warsaw.

Mariusz Łukasiak będzie odpowiedzialny za zarządzanie całą działalnością food&beverage w hotelu. W tym bankietami, cateringiem zewnętrznym, restauracjami, również barami. Wspierany przez szefa kuchni Marcina Sasina i cały zespół F&B, jego zadaniem będzie dostarczanie najlepszych doświadczeń kulinarnych gościom we wszystkich punktach sprzedaży. Dodatkowo wspieranie współpracowników w ich codziennej pracy i rozwoju.
Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2022
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.