No To Sushi z pierwszym punktem

Udostępnij artykuł
Twórcy nowej marki stawiają na najwyższą jakość w przystępnej cenie oraz szybkie dowozy. W planach jest już otwarcie kolejnych trzech lokali w Łodzi, ale docelowo rozwój ma objąć całą Polskę. W pierwszej restauracji, która znajduje się w centrum miasta, przy ul Sienkiewicza 115, szefem kuchni jest Janusz Michalak.

No To Sushi to przede wszystkim świetna lokalizacja w ścisłym centrum Łodzi oraz doskonała relacja jakość-cena. Naszym celem jest także chęć przybliżenia kultury azjatyckiej i jej świetnych dań jak najszerszej grupie odbiorców. I to w możliwie jak najbardziej dostępny sposób – w lokalu lub na wynos z szybkim dowozem.To, co mamy do zaproponowania oprócz wyjątkowego sushi to oczywiście ramen i zupa miso, ale zjecie u nas także bułeczki bao, pad thaia czy mi goreng. Jeżeli odwiedzicie nas stacjonarnie, pamiętajcie, że nasi sushi masterzy chętnie przygotują coś dla Was na specjalne zamówienie, spoza karty – mówią twórcy No To Sushi.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.10.2019
Aktualizacja: 21.10.2019