Twórcy nowej marki stawiają na najwyższą jakość w przystępnej cenie oraz szybkie dowozy. W planach jest już otwarcie kolejnych trzech lokali w Łodzi, ale docelowo rozwój ma objąć całą Polskę. W pierwszej restauracji, która znajduje się w centrum miasta, przy ul Sienkiewicza 115, szefem kuchni jest Janusz Michalak.
No To Sushi to przede wszystkim świetna lokalizacja w ścisłym centrum Łodzi oraz doskonała relacja jakość-cena. Naszym celem jest także chęć przybliżenia kultury azjatyckiej i jej świetnych dań jak najszerszej grupie odbiorców. I to w możliwie jak najbardziej dostępny sposób – w lokalu lub na wynos z szybkim dowozem.To, co mamy do zaproponowania oprócz wyjątkowego sushi to oczywiście ramen i zupa miso, ale zjecie u nas także bułeczki bao, pad thaia czy mi goreng. Jeżeli odwiedzicie nas stacjonarnie, pamiętajcie, że nasi sushi masterzy chętnie przygotują coś dla Was na specjalne zamówienie, spoza karty – mówią twórcy No To Sushi.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione