Burrito to tortilla nadziewana tuńczykiem, kukurydzą, czerwoną cebulą, serem mozzarella, czerwoną fasolą, papryką oraz ostrym sosem. Focaccię stanowi zapiekana kanapka z grillowanym tuńczykiem w dwóch wersjach: "hot" (z serem mozzarella, papryką i ostrym sosem) oraz "classic" (z mozzarellą, cebulą i sosem czosnkowo-ziołowym). Ostatnią z nowo wprowadzonych potraw jest filet z morszczuka w łagodnej panierce z warzywami w sosie pomidorowym.
Sieć North Fish liczy obecnie około 20 lokali. Serwują ryby oraz owoce morza w zestawach z frytkami, sałatki. Lokale znajdują się w food courtach galerii handlowych. Ostatnie otwarcia miały miejsce w takich nowo powstałych centrach handlowych, takich jak: Galeria Sfera w Bielsku-Białej, krakowska Bonarka, czy Galeria Jurajska w Częstochowie.
North Fish jest największą siecią fast food specjalizującą sie w daniach rybnych. W tym segmencie działają także dwie inne marki – Captain Olsen oraz Fish & Chips. Sieć Captain Olsen powstała w Trójmieście i tam działają pierwsze dwa lokale. W połowie 2009 roku podpisano umowę z amerykańską Polimeni Int. Firma buduje galerie handlowe, w których będą otwierane restauracje Captain Olsen. Spółka planuje w ten sposób zwiększyć sieć do około 10 restauracji. Fish & Chips jest nowo powstałą siecią. Pierwszy lokal – w centrum Warszawy ruszył w końcu 2009 roku. W planach są dalsze inwestycje, zarówno w stolicy, jak i w innych większych miastach. Specjalnością sieci jest ryba z frytkami w podana w typowo brytyjski sposób.