Sieć przygotowuje się na przyjście wiosny azjatyckimi smakami. W ramach nowej kampanii od 7 marca we wszystkich restauracjach na gości czekają nowości.
Pierwszą z nich jest Łosoś norweski curry, czyli stek formowany z łososia wraz z warzywnym sosem curry. Mintaj wasabi&imbir to panierowany filet z mintaja wraz z sosem chrzanowym wasabi i marynowanym imbirem. Następną opcją obiadową jest Mintaj kostka sweet chilli czyli panierowana kostka z mintaja z chińską mieszkanką warzyw w sosie sweet chili.
Dodatkiem do każdego z obiadu jest wegańska zupa krem curry z soczewicy podawana z chrupiącymi grzankami i białym sezamem.
Do oferty North Fish powracają także odmienione bowle: do wyboru z łososiem grillowanym, krewetkami grillowanymi lub panierowanymi. Można wybrać także smak: z sosem warzywnym curry lub sosem sweet chilli i marynowanym imbirem. Każdy z bowli składa się także z ryżu oraz posypany jest czarnym sezamem i szczypiorkiem.
Dla wielbicieli Vegeburgera wprowadzono nową azjatycką wersję Vegeburger z boczniakiem wasabi&imbir. Oprócz panierowanego boczniaka w sezamowej panierce znajduje się tam także sos wasabi i marynowany imbir. Ten burger dostępny jest tylko dla użytkowników aplikacji mobilnej North Fish.
W wiosennej ofercie znalazł się także dodatek specjalny, konkurencyjny dla frytek, to smażone kuleczki ziemniaczane (małe i duże), przygotowywane z grubo krojonych ziemniaków tak zwane Rösti.
Na deser dostępna jest Panna Cotta z musem z czarnej porzeczki.
Oferta Smaki Azji ważna jest do 5 czerwca 2022 we wszystkich restauracjach North Fish.
Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2022
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.