Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania. Także zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Dlatego Nowości Gastronomiczne serdecznie zapraszają do współpracy dostawców. Firmy, którym zależy przede wszystkim na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do bezpośrednich odbiorców, którymi są: właściciele niezależni, inwestorzy, prezesi i dyrektorzy sieci, kupcy a także inni, wyłącznie decyzyjni przedstawiciele branży HoReCa w NAJSZERSZYM Z MOŻLIWYCH ZASIĘGÓW w Polsce.
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomiczne maj 2020 swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Sylwester Cacek, prezes Sfinks Polska;
- Adam Mularuk, prezydent KFC, Burger King, Piza Hut, a także Starbucks – AmRest;
- Marta Diop, Segment Director Poland Sodexo;
- Marcin Suski, manager ds. sieci Krowarzywa;
- Jan Rogala, Marek Rogala, założyciele Charlie Food & Friends;
- Arkadiusz Radtkowski, General Manager Weranda Family;
- Bartosz Malec, szef kuchni Morski Zając;
- Olek Pobikrowski, dyrektor ds. rozwoju sieci Gringo Bar;
- Małgorzata Komsta, właścicielka Umami, a także Plado;
- Paweł Paciorek, współwłaściciel Posypane;


Poza tym:
- Tarcza antykryzysowa realną pomocą dla gastronomii? – Marta Kosecka adwokat, aurtoka bloga PrzepisNaGastronomie.pl;
- Zmiany w gastronomii – jak się przygotować? – Anna Nadolińska z Agencja Kreatywna Moxie;
- Rynek pracy dziś i jutro – Dorota Hechner, Business Manager Hays Poland;
- Aranżacja sali konsumpcyjnej – Patrycja Stasiak, architekt;
- Łukasz Zarzecki, główny trener Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów o o sytuacji ludzi z branży.
Powstaje w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Świat Hoteli i Sweets & Coffee, portali branżowych Horecanet.pl, a także Petrolnet.pl oraz organizatora bezsprzecznie najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum, Forum Profit Hotel, Forum PetroTrend, a także Sweets & Coffee Forum.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione