Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania. Także zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Dlatego Nowości Gastronomiczne serdecznie zapraszają do współpracy dostawców. Firmy, którym zależy przede wszystkim na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do bezpośrednich odbiorców, którymi są: właściciele niezależni, inwestorzy, prezesi i dyrektorzy sieci, kupcy a także inni, wyłącznie decyzyjni przedstawiciele branży HoReCa w NAJSZERSZYM Z MOŻLIWYCH ZASIĘGÓW w Polsce.
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomiczne marzec – kwiecień 2020 swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Piotr Popiński, właściciel Folk Gospoda, Oberża pod Czerwonym Wieprzem, Elixir, Dom Wódki, The Roots;
- Aneta Sakowicz, właścicielka Ekologika;
- MARKETING I PROMOCJA – Narzędzia reklamowe, które trzeba znać, Nikola Zaradna, Account Executive Agencja Kreatywna Moxie;
- SZEF KUCHNI – Kuchnia polska, Rafał Zaręba, szef kuchni w Akademia Inspiracji Makro, Katarzyna Wasilewska, właścicielka restauracji Dom Polski, Paulina Zielesińska, menedżerka Podwale 24 Kompania Piwna, a także Mateusz Szlachetka, kierownik gastronomii Restauracja Regionalna Nosalowy Dwór;
- SZEF KUCHNI – Polskie desery wczoraj, dziś i jutro, Albertina Kraków, Restauracja Art Kraków, a także Szara Gęś Kraków, Aries Zakopane;
- WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Aranżacja Posypane, Paweł Paciorek, właściciel;
- SOMMELIER – Z czym najlepiej smakuje? Szymon Milonas;
- BARMAN – Łukasz Zarzecki, główny trener Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów o calvados.
Powstaje w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Świat Hoteli i Sweets & Coffee, portali branżowych Horecanet.pl, a także Petrolnet.pl oraz organizatora bezsprzecznie najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum, Forum Profit Hotel, Forum PetroTrend, a także Sweets & Coffee Forum.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione