Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Numer ukazał się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.).
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Ofka Piechniczek, współzałożycielka Restauracji Śląska Prohibicja i Morski Zając;
- Dominik Tomczykowski, menedżer zarządzający Food Hall Browary Warszawskie;
- Agata Szaran i Emanuele Guidi, właściciele Va Bene Cicchetti;
- Konrad Nadobnik, dyrektor generalny Kręgliccy Restauracje i Catering;
- Wiesław Bober, Executive Chef Fabryka Wełny Hotel & SPA;
- Linh Ziółkowska, menedżer generalny Wi-Taj;
- Joanna Sobczyk, prezes zarządu Winterhalter Polska;
- Tomasz Małek, Beverage Director Fabryka Norblina.
Poza tym w wydaniu znajdziecie artykuły i wypowiedzi:
- MARKETING I ZARZĄDZANIE – Czy ogródek przy restauracji to tylko parasole i piwo? – Bartosz Rybarczyk – współwłaściciel Panowie od Marketingu;
- MARKETING I ZARZĄDZANIE – Czego restauratorzy powinni nauczyć się od e-commerce? – Rafał Miazga, Owner True Story;
- SZEF KUCHNI – Zawód szefa kuchni a cateringi dietetyczne – Kamil Maćkowski, Executive Chef CFI Hotels;
- SZEF KUCHNI – W kuchni nepalskiej dominują ostre smaki – Paweł Nowacki, współwłaściciel Yarsa.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Czasopismo ukazało się w wersji drukowanej oraz elektronicznej, która posiada także wymiar interaktywny. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.
Wydawcą jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
[email protected]
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.