28. lokal marki zostanie otwarty w CH Ferio Gaj 5 lutego 2021 r. Będzie to już 11. punkt na kulinarnej mapie stolicy Dolnego Śląska. Z tej okazji zespół restauracji przygotował specjalną promocję dla mieszkańców Wrocławia.

Wrocław to miasto, w którym zaczęła się nasza historia i to w tym właśnie mieście mamy obecnie najwięcej lokali. Cieszę się, że wrocławianie tak chętnie sięgają po naszą ofertę. Pomimo trudnych dla gastronomii czasów możemy nadal się rozwijać i poszerzać swoją sieć – mówi Jakub Aleksandrowicz, dyrektor marketingu Pasibusa.
W nowym lokalu dostępne będzie klasyczne menu sieci, w tym m.in. ostatnia nowość – burger słodziak – czyli Kevin m.in. z wołowiną, różowym sosem, roszponką, masłem orzechowym, autorską konfiturą z czarnej porzeczki.Bebek Junior z wołowiną, różowym sosem, sałatą lodową, autorskim sosem BBQ, serem cheddar, grillowanym boczkiem i cebulą. Miłośnicy kuchni roślinnej również znajdą coś dla siebie – specjalnie z myślą o nich w ofercie Pasibusa znalazł się Standard Vegan, który podawany jest w bułce pszennej z autorskim kotletem warzywnym (z fasoli czerwonej, kukurydzy, świeżej papryki, kapusty pekińskiej, pora, marchewki, czosnku, ryżu brązowego, słonecznika, kaszy manny, lnu, kolendry, chilli i przypraw) z wegańskimi majonezem oraz serem cheddar. Nie brakuje w nim także warzyw – pomidora, ogórka kiszonego i cebuli. Kotlet jest smażony osobno na oleju roślinnym.
Rozmiar do wyboru
Wszystkie burgery będą dostępne w wersji L i XL. Można w nich bezpłatnie wymienić kotleta mięsnego na kotleta wege lub smażony ser przygotowany według autorskiej receptury. Poza burgerami w ofercie lokalu dostępne są również Pasi Frytki oraz Pasi Bataty, kolorowe sałatki, nachosy, kulki serowe oraz napoje.
Wypasik w nowym lokalu
W nowym wrocławskim lokalu dostępna będzie także oferta Wypasik – idealna na mniejszy głód. Obejmuje ona pięć mniejszych od standardowych burgerów podawanych w bułce maślanej, dostępnych w preferencyjnej cenie – 9 zł. Klienci mają do wyboru między innymi: Cheese Pasik z wołowiną, sałatą lodową, serem cheddar i sosami pomidorowo-bazyliowym oraz białym; Jalapeño Pasik z wołowiną, sosem jalapeño-majo, sałatą lodową, papryczką jalapeño i cebulą; a także Chicken BBQ Pasik z kurczakiem w panierce, majonezem, sałatą lodową, cebulą oraz sosem bebek. Każdy z nich można zamówić w zestawie z frytkami albo napojem za 12 zł. Można je także zamawiać w Boxach – Duży to trzy dowolne Wypasiki i frytki za 35 zł, a Giga to sześć Wypasików i giga porcja frytek, a to wszystko za 66 zł.
Z okazji otwarcia Pasibus przygotował specjalną promocję na start. Podczas Happy Week, w dniach 5-8 lutego, wszystkie burgery XL dostępne będą w cenie max 20 zł, a burgery L w cenie max 16 zł.
Nowa restauracja zlokalizowana jest w CH Ferio Gaj i będzie otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00-21:00.
Ze względu na wprowadzone w Polsce restrykcje sanitarne, lokal będzie serwował burgery tylko w opcji na wynos – po zamówieniu na miejscu lub przez telefon. W najbliższym czasie uruchomiona zostanie także opcja zamówień z dowozem realizowana przy pomocy własnego systemu Pasi Dostawa (www.pasidostawa.pl) oraz przy współpracy z zewnętrznymi partnerami.
Obecnie działają 24 z 27 lokali marki Pasibus, które oferują zarówno odbiór na miejscu, jak i dostawę. Klienci mogą składać zamówienia, korzystając z aplikacji i systemów zewnętrznych partnerów oraz własnej usługi Pasibusa – Pasi Dostawy.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.