Pasibus wprowadza nowe propozycje

Sieć burgerowni startuje z kolejnymi odsłonami. W restauracji, we wrocławskiej galerii Wroclavia testowane jest nowe menu. Od 1 marca br. we wszystkich lokalach Pasibus dostępny będzie burger miesiąca.  

Zbliża się wiosna, a to zawsze dobry czas na zmiany, wprowadzenie lekkości oraz świeżości do naszych propozycji. Dlatego też rozpoczęliśmy testy nowego menu w jednym z naszych wrocławskich lokali, które potrwają do połowy marca. Jeśli nasze propozycje zostaną dobrze przyjęte, wprowadzimy je w pozostałych lokalach sieci Pasibus. W marcu powracamy również z burgerem miesiąca, który będzie dostępny we wszystkich naszych restauracjach   mówi Jakub Aleksandrowicz, dyrektor marketingu Pasibusa.   

Nowości dla vegan

W restauracji Pasibus Wroclavia trwa testowanie nowego menu. Wśród nowych pozycji znalazł się wegański burger Cebulion Vegan. Serwowany z autorskim kotletem wege, sałatą lodową, wegańskim majonezem, duszoną cebulą, ogórkiem kiszonym i sosem BBQ. Wzbogaca ofertę burgerów dla wegan, w której – poza nowym Cebulion Vegan – jest dobrze znany Pasibrzuchom Standard Vegan.

Pasi Sałatka z wędzonym tofu została zamieniona w menu testowym na Pasi Sałatkę z kurczakiem vege. To alternatywny wegetariański fit meal od Pasibusa. Do menu testowego dołączył również Biały Wilk, czyli chętnie wybierany burger sprzed kilku miesięcy. To propozycja w sam raz dla miłośników 100 proc. wołowiny. Burger serwowany jest z sałatą lodową, białym sosem, duszoną cebulą, podwójnym boczkiem i świeżym tymiankiem.  

Poza nowymi pozycjami w menu zespół Pasibusa testuje również nowe rozwiązanie. To możliwość zamiany wołowiny na panierowanego kurczaka w każdym burgerze. Każdego z 11 burgerów dostępnych w menu Pasibusa można zjeść w wersji z: wołowiną, panierowanym kurczakiem, autorskim kotletem wege lub smażonym serem.  

Wszystkie nowości dostępne będą do połowy marca br. tylko w restauracji Pasibus Wroclavia. W przypadku gdy zdobędą uznanie gości  zostaną wprowadzone w pozostałych lokalach sieci.  

Nazwij burgera

Natomiast 1 marca, po pięciu miesiącach przerwy, we wszystkich lokalach Pasibus do oferty powróci burger miesiąca. Nazwę burgera tradycyjnie proponują fani Pasibusa na Facebooku. Już bardzo aktywnie włączyli się w wymyślanie nazwy dla nowej propozycji, która będzie dostępna w marcu. Skład nowego burgera to 100 proc. wołowiny, majonez, rukola, autorska marmolada z figi, ser kozi, czerwone winogrona i orzeszki pinii. Pod jaką nazwą znajdzie się w menu Pasibusa, dowiemy się już wkrótce na profilu Facebook Pasibusa.  

Obecnie działa 25 z 28 lokali marki Pasibus, które oferują zarówno odbiór dań na miejscu, jak i dostawę. Klienci mogą także składać zamówienia, korzystając z aplikacji i systemów zewnętrznych partnerów oraz własnej usługi Pasibusa.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.