[POD NASZYM PATRONATEM] Celem akcji społecznej jest wsparcie branży HoReCa. 20 ekspertów z różnych dziedzin, pro bono, przeprowadzi warsztaty dla zwycięzców i podzieli się swoją cenną wiedzą. Pierwsze miejsce w konkursie otrzymało LaCafe z Chełma. Nagrodzone zostały także: Lodziarnia Palermo (Warszawa), Irminas Pizza (Poznań), Tumska 13 Browar & Restauracja (Płock).

Jury zdecydowało także o przyznaniu czterech wyróżnień. Otrzymali je: Hotel Rondo z Kutna, Hostel Planet z Warszawy, Hotel Borodino z Modlina i Restauracja Limonkova z Krakowa.
Konkurs skierowany był do restauratorów, właścicieli barów, pensjonatów, hoteli, kawiarni, małych gastronomii, którzy chcą się rozwijać i są otwarci na zmiany. Patronat nad akcją objęły nasze czasopisma: Nowości Gastronomiczne, Świat Hoteli, Sweets & Coffee oraz portal Horecanet.pl.

Dla wszystkich finalistów organizatorzy przygotowali warsztaty z wybranymi ekspertami, które odbędą się w lutym, marcu i lutego, marca i kwietnia 2021 roku. Laureaci otrzymają również warsztaty w Akademii Kulinarnej Makro.
Tematyka warsztatów
Remodeling architektury wnętrza lokalu – Wioletta Serafin & Przemek Maziarz & Krzysztof Drzewoszewski / Kdesign
Mentoring biznesowy – Fryderyk Karzełek
Identyfikacja wizualna – Magdalena Ponagajbo & Piotr Ręczajski / Mamastudio
Wideo marketing – Alicja Grabowska & Krzysztof Mirończuk / High Tide Pictures
Przebudowy strony internetowej – Adrian Polańczuk & Dariusz Tabała / Aionline
Wizerunek marki w mediach – Justyna Komorek / Pani od PR
Prawo i podatki – Eryk Skłodowski / Skłodowscy & Justyna Kuś / Honestus
Księgowość – Joanna Nguyen / Solitax
Bezpieczeństwo żywności – Aneta Kowalska / SafePlate
Koncept gastronomiczny – Tadeusz Muller / MakeMeFood
Edukacja hotelarska – Miłosz Stanisławski / Hotelmania
Social Media Marketing – Julita Strzałkowska/Wrząca Kuchnia & Anna Kosterna-Kaczmarek/Czosnek w pomidorach
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.