Warszawa: Plac Unii z nową kawiarnią

Udostępnij artykuł
Do grona najemców dołączył koncept Słodko Zdrowo. Marka stawia na naturalne i zdrowe desery oraz przekąski. Propozycje z menu uzupełniają ofertę gastronomiczną centrum handlowego.

Współczesny gość chce mieć wszystko na wyciągnięcie ręki – wygodnie i szybko, niezależnie od formy wykonywania zakupów czy sposobu spędzania wolnego czasu. Centrum Handlowe Plac Unii poszerza swoją ofertę, tworząc kompleksową przestrzeń handlowo-usługową. Dzięki temu, obiekt jest nowoczesnym, bezpiecznym i komfortowym miejscem zakupów na Mokotowie – mówi Agata Ryś-Zawistowska, dyrektor Plac Unii City Shopping.

Strefa Zdrowej Przyjemności

W Słodko Zdrowo wszyscy goście oraz odwiedzający Centrum Handlowe Plac Unii napiją się świeżo wypalanej włoskiej kawy. Do energetyzującego napoju dobrać można zdrowy i pyszny deser, również w wersji vege, bez cukru czy bez glutenu. Dodatkowo, koncept oferuje świeżo wypiekane pieczywo na zakwasie. Na większy głód marka ma w zanadrzu przekąski dostępne w opcji na miejscu lub na wynos.
W nowo otwartym koncepcie każdy dbający o zdrowie znajdzie dla siebie coś pysznego na dobry początek dnia, w porze lunchu, jak i podczas przerwy na kawę.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LISTOPAD / GRUDZIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.01.2020
Aktualizacja: 21.01.2020