Raffles Europejski Warsaw ponownie na liście najlepszych hoteli w Europie

Udostępnij artykuł
W plebiscycie Conde Nast Traveler, obiekt został wyróżniony w dwóch zestawieniach. 45 Najlepszych Hoteli w Europie oraz 20 Najlepszych Hoteli w Północnej Europie, zajmując 12 oraz piąte miejsce w rankingu. Wyróżnienia można sprawdzić na stronie www.cntraveler.com/rca.

Nagrody Czytelników, czyli CNT Readers’ Choice Awards przyznawane są co roku. Biorą w nich udział setki tysięcy czytelników z całego świata. Wyróżnione hotele stanowią numer jeden pod względem innowacji i wzornictwa. Uwypuklają to co najlepsze w podróżowaniu poprzez jakość obsługi, lokalizację, kulinarne smaki, a także design.

Bardzo nas cieszą wyniki 2021 CNT Readers’ Choice Awards. Mimo tak trudnego dla branży turystycznej okresu pozostaliśmy jednym z najbardziej ulubionych europejskich hoteli. Jestem niezwykle dumny z naszego zespołu. Po raz kolejny starania oraz zaangażowanie pracowników, aby dostarczać gościom jak najlepszej jakości usług zostało docenione – powiedział Thomas Brugnatelli, dyrektor generalny Raffles Europejski Warsaw.

Conde Nast Traveler to magazyn o podróżach i stylu życia, który dostarcza porad i inspiracji dla wymagających podróżników. CNT jest wieloplatformową marką transatlantycką, publikującą w Stanach Zjednoczonych oraz Wielkiej Brytanii.

ŚWIAT HOTELI – WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 25.10.2021
Aktualizacja: 26.10.2021