Restauracja Nobu Warsaw ponownie otwarta

Udostępnij artykuł
W nowo otwartym ogródku hotelowym lokal zaoferuje dania z oferty lunchowej i kolacyjnej. Od 29 maja 2021 roku wielbiciele kuchni Nobu Matsuhisy reprezentowanej przez szefa Yannicka Lohou, będą mogli cieszyć się doznaniami kulinarnymi we wnętrzach warszawskiej restauracji.

Restauracja Nobu Warsaw wraca na warszawską mapę kulinarną z lunchami i kolacjami serwowanymi w ogródku hotelowym.

Zadaszony parasolami ogródek zostanie usytuowany w dwóch lokalizacjach na terenie hotelu, m.in. od strony ulicy Koszykowej. Strefa zewnętrzna zostanie przystosowana do obsługi 50 gości jednocześnie.

Restauracja zaoferuje lunch w godz. 11:00 – 16:00 oraz kolację od 17:00 do 22:00, przyjmując ostatnie rezerwacje o 20:00. W niedziele i poniedziałki w trakcie kolacji oraz codziennie w porze lunchu na odwiedzających restaurację będą czekać największe klasyki marki Nobu takie jak sałatka z homara z sosem Spicy Lemon czy Black Cod Miso. Dania w formie pełnego menu, w tym sushi, będą dostępne dla gości podczas kolacji od wtorku do soboty.

Specjalnie z okazji ponownego otwarcia restauracji Nobu Warsaw, szef Yannick Lohou przygotował dla gości dodatkowe pozycje w menu. Na odwiedzających warszawski lokal, będą czekać również nowości w ofercie koktajli.

ŚWIAT HOTELI – KWIECIEŃ 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Wizyta we wnętrzach Nobu

Oprócz hotelowego ogródka, od 29 maja do dyspozycji gości zostaną również otwarte wnętrza restauracji Nobu Warsaw. Będzie serwować lunche oraz kolacje od wtorku do soboty. Na weekend otwarcia restauracja przygotowała dla gości niespodziankę w postaci występu artystów grających na największych festiwalach na świecie. Zaproszeni DJe wystąpili jako pierwsi podczas festiwalu Burning Man, który odbywa się na pustyni Newada w USA.

Oczywiście Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Dlatego zarówno ogródek hotelowy jak i restauracja będą działały z zachowaniem wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny, dając gościom poczucie swobody i komfortu.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 12.05.2021
Aktualizacja: 12.05.2021