Restaurant Week – najwyżej oceniane dania w stolicy

Udostępnij artykuł
Do 31 sierpnia w warszawskich restauracjach trwa przedłużony Restaurant Week. To okazja do spróbowania najwyżej ocenianych dań przez gości festiwalu. Doświadczenia można  rezerwować w aplikacji app.rclb.pl i na stronie www.RestaurantWeek.pl.
EL BOTELLON

PASTA DEL MAR  – Mule i vongole na makaronie w pesto ziołowym, suszony pomidor, czosnek, chilli, natka pietruszki.

WINESTONE WARSZAWA CENTRUM

Sałatka z kozim serem, orzechami, truskawkami i zielonym jabłkiem w winegrecie malinowym.

STOLICA

Żeberka wieprzowe w sosie z wędzonej śliwki, podane na pieczonych z ziołami ziemniakach w towarzystwie sezonowej sałatki.

BASIL & LIME

KA-NOM JEEB (DIM SUM) – ręcznie lepione pierożki, z nadzieniem z krewetek, kurczaka i kolendry, gotowane na parze. Podawane z dipem imbirowo-sojowym z sezamem.

ARUBA – SOPHISTICATED RIBS BAR

Wegański Strogonow – roślinny kurczak, boczniaki królewskie, warzywne ratatouille, konfitura z czerwonej cebuli, ryż jaśminowy.

Festiwal potrwa do 31 sierpnia 2021 roku.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.