Silny biznes restauracyjny w dobie pandemii – webinar Pizza Hut

Podczas spotkania zaplanowanego na 16 lutego o godz. 10:00 eksperci marki podzielą się praktycznymi informacjami na temat prowadzenia biznesu w czasie pandemii, przedstawią rozwiązania, które pomogły Pizza Hut utrzymać silną pozycję marki na rynku, a także opowiedzą o perspektywach współpracy z Pizza Hut.

Osoby zainteresowane udziałem w spotkaniu, mogą zarejestrować się na stronie: SILNY BIZNES RESTAURACYJNY W DOBIE PANDEMII.

Prelegenci:
Damian Rybak, dyrektor franczyzy Pizza Hut odpowiedzialny za rynki europejskie w spółce AmRest
Jarek Orłowski, dyrektor operacyjny Pizza Hut na rynek polski
Maciej Buba, dyrektor innowacji cyfrowych marki Pizza Hut na rynkach europejskich w spółce AmRest

Plan wydarzenia:
10:00 – przywitanie uczestników i przedstawienie prowadzących.
10:05 – Damian Rybak: wprowadzenie do tematu – „Silny biznes w czasach pandemii”.
10:15 – Jarek Orłowski i Maciej Buba: działania Pizza Hut w nowej rzeczywistości. Jak budować sprzedaż restauracji w czasie „zamknięcia gospodarki”?
10:40 – Damian Rybak: współpraca Pizza Hut z franczyzobiorcami.
10:50 – Q&A

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2020
>> kliknij, aby się zapoznać
się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.