Sopot zachęca do zamawiania dań wielkanocnych z restauracji

Udostępnij artykuł
Wszyscy jeszcze bardziej cenimy dzisiaj każdą chwilę. Czy warto spędzić długie godziny na gotowaniu, zamiast na rodzinnym spacerze na sopockim molo? Jeśli chcesz zyskać na czasie, a jednocześnie nie rezygnować z pysznych, tradycyjnych wielkanocnych potraw – skorzystaj z oferty restauracji – zachęca Sopocka Organizacja Turystyczna.

Biała kiełbasa własnego wyrobu z restauracji L’Entre Villes. Żurek chrzanowy od Restauracji Harnaś czy pieczone pierogi z Sopocki Młyn to tylko niektóre propozycje. Wszystkie zostały zebrane na stronie internetowej: visit.sopot.pl/wielkanoc-2021.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.03.2021
Aktualizacja: 18.03.2021