Wszyscy jeszcze bardziej cenimy dzisiaj każdą chwilę. Czy warto spędzić długie godziny na gotowaniu, zamiast na rodzinnym spacerze na sopockim molo? Jeśli chcesz zyskać na czasie, a jednocześnie nie rezygnować z pysznych, tradycyjnych wielkanocnych potraw – skorzystaj z oferty restauracji – zachęca Sopocka Organizacja Turystyczna.
Biała kiełbasa własnego wyrobu z restauracji L’Entre Villes. Żurek chrzanowy od Restauracji Harnaś czy pieczone pierogi z Sopocki Młyn to tylko niektóre propozycje. Wszystkie zostały zebrane na stronie internetowej: visit.sopot.pl/wielkanoc-2021.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.