Urządzenia przelewowe, ciśnieniowe, kolbowe i automatyczne oraz najbardziej innowacyjne rozwiązania stosowane w ekspresach – to jeden z kluczowych tematów najbliższego numeru naszego czasopisma Sweets & Coffee. Wszystkie firmy posiadające w swoim portfolio ekspresy każdego rodzaju zachęcamy do reklamy kontekstowej, a tym samym efektywnej inwestycji przekładającej się na wymierne korzyści marketingowe.
Poza tym w nadchodzącym wydaniu także tematy z zakresu: rozwiązania eko, zastawa, wyposażenie lodziarni, trendy cukiernicze na 2020 rok, a także praktyczne wskazówki i porady dotyczące zaopatrzenia, wyposażenia i zarządzania biznesem.
Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.
Uwaga! Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy do 12 lutego.
Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
664 463 066, 22 290 66 11
m.kaszuba@brogb2b.pl
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.