Transgourmet i Selgros Cash & Carry: Kolejna akcja pomocy dla restauracji i firm cateringowych

W dniach 25-28 marca po raz kolejny w halach sieci w całej Polsce, w strefie za kasami pojawiły się specjalne stoiska wypełnione kulinarnymi przysmakami z lokalnych restauracji. Klienci sieci będą mogli również zamówić catering na zbliżające się święta wielkanocne.

Oferta kolejnych, blisko 100 lokali świadczących usługi na dowóz została zaprezentowana w specjalnej ulotce dołączonej do gazetki promocyjnej Selgros. Warto podkreślić, że znalazły się w niej także kody rabatowe na diety pudełkowe, firm cateringowych. One także codziennie zaopatrują się w Transgourmet Foodservice. Zasięg akcji jest bardzo duży – ulotka trafiła do ponad 600 tys. klientów sieci.

Pierwsza edycja wydarzenia promująca restauratorów w halach sieci miała miejsce w grudniu ubiegłego roku. Akcja spotkała się z pozytywnym odbiorem zarówno wśród odwiedzających hale, jaki i wśród restauratorów. Ci ostatni mogli dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców. Dlatego firma postanowiła kontynuować ją w 2021 r.  

Transgourmet i Selgros wspierają swoich klientów m.in. oferując atrakcyjne warunki zakupów
i elastyczne podejście do bieżących potrzeb restauratorów. Organizowane są także bezpłatne szkolenia on-line, we współpracy z ekspertami z Akademii Leona Koźmińskiego. Podczas szkoleń restauratorzy mogą dowiedzieć się m.in. jak komunikować się z klientami, gdy lokal jest zamknięty, czy jak w skuteczny sposób realizować zamówienia na wynos. Wszystkie materiały dostępne są na kanale YouTube Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.