Trzy kawy Cold Brew w Costa Coffee

Udostępnij artykuł
Do oferty dołączyły nowe, przygotowywane na zimno kawy w trzech wersjach: Black, Latte oraz Słony Karmel. Proces macerowania, który zastępuje tradycyjne parzenie, trwa 20 godzin.

Pierwszą propozycją Costa Coffee jest klasyczna, czarna kawa Cold Brew. Jest to opcja dla prawdziwych kawoszy, którzy chcą poczuć pełny bukiet smaków i aromatów mieszanki ziaren Character Roast. Na poszukujących lżejszych smaków czeka z kolei Cold Brew Latte. Ostatnią, najbardziej deserową propozycją jest Cold Brew o smaku słonego karmelu.

Trzy kawy Cold Brew oraz cały szereg innych propozycji z menu można znaleźć w najbliższej kawiarni Costa Coffee lub zamówić z dostawą za pomocą aplikacji UberEats.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 09.08.2021
Aktualizacja: 09.08.2021