Warszawa: Pizza Boyz nad Wisłą

Udostępnij artykuł
Mieszkańcy stolicy co roku z niecierpliwością czekają na otwarcie sezonu. Każdego lata bulwary, wybrzeże i słynne schodki przyciągają setki tysięcy ludzi, a inwestorzy z branż gastronomicznych marzą o lokalu w tych okolicach. W tym roku swoją działalność rozpoczyna miejsce o adekwatnej nazwie schodki. To kompleks gastronomiczny klubowej barki WIR, w której znajdziemy warszawskie restauracje w tym Pizza Boyz.

Z końcem kwietnia Pizza Boyz jako pierwsza restauracja w schodkach rozpoczęła działalność na wynos. Oferuje swoim gościom nad Wisłą pięć najpopularniejszych pozycji ze swojego standardowego menu, które będą dostępne także w wygodnej formie slice’ów. Poza tym można zamówić smaczne dodatki – kilka rodzajów frytek i stixy oraz charakterystyczne sosy i słodki popcorn CBD.

Latem planujemy cykl wydarzeń, które będziemy organizować wokół naszego spotu nad Wisłą. Nasi goście mogą spodziewać się pop-up’ów kulinarnych naszych pozostałych brandów, ale nie tylko. Na pewno nie zabraknie także współorganizowanych przez nas wydarzeń muzycznych, a pod koniec lata szykujemy coś naprawdę dużego z okazji 10 lecia naszej działalności. Z niecierpliwością wyczekujemy pełni nadchodzącego sezonu – cieszymy się, że dajemy naszym Klientom kolejne miejsce z wyjątkowym klimatem i oczekujemy świetnych wynikówmówi Piotr Śliwa, współwłaściciel restauracji grupy FoodX

Oprócz kultowej pizzy, amatorzy nadwiślańskich spacerów będą mogli kupić brandowane produkty z logo marki, które dostępne są na pizzaboyz.pl w zakładce sklep. Nie zabraknie także atrakcji dla fanów wodnych szaleństw, Pizza Boyz będzie miała swoją własną łódkę, którą będzie można wynająć. Do rejsu obowiązkowe zamówienie pizzy.

Schodki to kompleks drewnianych kontenerów, w jednym z nich znajduje się właśnie Pizza Boyz. W pozostałych mieści się bar oraz kontenery restauracji The Cool Cat i Vegan Ramen Skop.

Pizza Boyz i schodki znajdują pod adresem Bulwary B.Grzymały Siedleckiego, naprzeciwko barki WIR, tuż pod mostem Poniatowskim.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.05.2021
Aktualizacja: 12.05.2021