Weekend z deserami na wynos u Grycana

Udostępnij artykuł
– Wyjście na deser lodowy to doskonały sposób na poprawę nastroju lub relaks z najbliższymi. W ostatnie dni wakacji zachęcamy do skorzystania ze słonecznej pogody i do wybrania się na spacer w towarzystwie bliskich oraz… naszych deserów lodowych na wynos. Serdecznie zapraszamy! – mówi  Elżbieta Grycan, właścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

W specjalnej ofercie znajdują się:

  • Rożek Malinowe Brownie – to połączenie Lodów Czekoladowych, Stracciatella i Sorbetu z Malin wraz z czekoladowym ciastkiem brownie własnej produkcji. Deser udekorowany jest bitą śmietaną, sosem z malin oraz chrupiącą rurką waflową. Cena 12,90 zł.
  • Rożek firmowy (3 lub 4 kulki) – wafel wypełniony trzema lub czterema porcjami lodów w dowolnych smakach, udekorowany bitą śmietaną, polewą truskawkową i czekoladowo-orzechową posypką. Smaki lodów można komponować dowolnie, wybierając spośród lodów tradycyjnych, sorbetów z owoców lub lodów jogurtowych. Cena: 9,90 zł ( trzy kulki), 11,90 zł (cztery kulki).
  • Przysmak Grycana – coś na mniejszy apetyt! Dwa dowolnie wybrane smaki lodów, podane z bitą śmietaną i czekoladowo-orzechową posypką. Cena 7,90 zł.

Oferta dostępna jest od piątku do niedzieli, w dniach 23-25 sierpnia, we wszystkich lodziarnio-kawiarniach sieci Grycan – Lody od pokoleń. Oferta nie dotyczy smaków deserowych.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 22.08.2019
Aktualizacja: 22.08.2019