Właściciel restauracji Si, Secado, Słoik, MAO panelistą XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij artykuł
Jacek Gralik weźmie udział w dyskusji pt.: „Szef, lider czy partner – sztuka zarządzania zespołem” podczas XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019. Wydarzenie odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel. Organizatorem jest redakcja naszego magazynu Nowości Gastronomiczne – czasopismo restauratorów i portalu Horecanet.pl Zapraszamy serdecznie!

Jacek Gralik jest właścicielem pięciu restauracji – Restauracji Si, Słoik, Secado, Mao oraz Gościńca Oycowizna w Magdalence. Gastronomię zna od podszewki, sam jest absolwentem szkoły gastronomicznej, a z branżą jest związany od ponad 20 lat. Kuchnia i smaki to nieodzowna część jego licznych podróży po świecie, które są inspiracją do tworzenia ciekawych połączeń regionalnych dań świata z nowatorskimi pomysłami i nowoczesnymi technikami kulinarnymi. Efekty tych nietuzinkowych połączeń możemy znaleźć w każdej z tych restauracji. Podróże to połączenie jego dwóch ogromnych pasji: jedzenia i uprawiania sportów, takich jak kitesurfing, wakeboarding, snowboard, narty czy offroadowe wyprawy motocyklowe. W branży gastronomicznej zdecydowanie nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.

AKTUALNA LISTA
LOKALI / MAREK REPREZENTOWANYCH PRZEZ WŁAŚCICIELI
PREZESÓW, KUPCÓW PODCZAS XVII FOOD BUSINESS FORUM 2019
(9 WRZEŚNIA, WARSAW MARRIOTT HOTEL)
> prosimy kliknąć <

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lilla Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.08.2019
Aktualizacja: 21.08.2019